Traplift XLR topklasse traplift, fluisterstille en compacte elegantie

Traplift XLR rechte traplift

De Traplift XLR  rechte traplift voorziet de marktbehoefte met een duurzame robuuste kwaliteit en een zeer makkelijke installatie zonder bouwkundige aanpassingen aan uw huidige woning,en compromissen aan veiligheid.

Opties en Voordelen

  • Innovatief - De Traplift XLR traplift gebruikt de modernste technologie wat inhoud dat de traplift zeer snel en schoon geinstalleerd wordt,en zorgd door de compacte uitvoering voor minimale obstructie voor de gebruikers.
  • Robuust - Gebouwd met  kwaliteit in gedachte, is de Traplift XLR rechte traplift van zeer duurzame kwaliteit en zal de gebruiker nooit teleurstellen.
  • Makkelijk in gebruik -De Traplift XLR traplift is zeer eenvoudig in gebruik door een lichte beweging van de joystick – puur en licht gebruikersgemak.  • Uitvoering - De Traplift XLR traplift is uitgerust met twee draadloze afstandbedieningen waarmee de stoel van de traplift onder en bovenaan de trap geparkeerd kan worden– voor meerdere bewoners in huis.
  • Obstakels - De Traplift XLR Traplift-rail kan worden uitgerust worden met een volautomatisch opklapbare rail als er een deur of ander obstakel vrije doorgang behoeft.
  • Kosten-effectief - Traplift XLR Trapliften zorgt voor slimme functionaliteit voor rechte trappen, zonder benodigde extra opties, resulteert in een minder kostbare trapliftoplossing.
  • Audiologe informatie - De Traplift XLR Traplift geeft de gebruiker een audiowaarschuwing over de actuele status van de lift.
  • Verfijnde Afwerking - De traplift XLR Traplift-rail kan onder de juiste hoek vervaardigd worden,om een vlakke afwerking te verkrijgen tot de vloer wat zorgt ook voor een kleinere afstand tussen voetenplank en vloer.

Technische Informatie

Snelheid Max 0.12 m/s
Aandrijving Type Tandwiel en Tandheugel
Motor Wattage 280W
Max Gebruikersgewicht
127-138kg
Batterij Pack
2 x 12V onderhoudsvrije accu's, 7Ah; Total 24V

Traplift XLR rechte traplift afbeeldingen:

Hieronder vindt u extra afbeeldingen van de Traplift XLR traplift:

          

Traplift XLR traplift elegant design.                Opklaprail.volautomatisch.     Compact design.  


            

Neem Vrijblijvend contact met ons op